Reginox

Reginox: klaar voor de toekomst met jaren ervaring

Reginox ontwikkelt, produceert en verkoopt spoelunits voor een groeiende nationale en internationale klantenkring. De productie vindt plaats in Rijssen (Overijssel). Reginox heeft altijd een perfect passende oplossing voor u. Dat mag u ook van ons verwachten. Als Nederlands toonaangevende producent van roestvrijstalen spoelunits hebben we een naam hoog te houden.

De spoelunit: het hart van uw keuken

Uw spoelunit wordt elke dag intensief gebruikt. Daarom zorgen we ervoor dat elke Reginox spoelunit is gemaakt van sterke, duurzame en kwalitatief hoogwaardige materialen. Daarnaast is het belangrijk dat u uw spoelunit eenvoudig kunt reinigen en onderhouden. En natuurlijk moet de spoelunit fantastisch in uw keuken passen.

Wereldwijd actief

Reginox is wereldwijd actief (meer dan 50 landen) en heeft kantoren in Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Singapore. Om onze klanten wereldwijd nog beter te kunnen bedienen, werkt Reginox aan verdere expansie. Daarbij biedt het een grote variëteit in artikelen – spoelunits, wastafelunits, kranen voor zowel keukens als badkamers, werkbladen en keuken accessoires. Bovendien kan Reginox door zijn flexibele instelling gemakkelijk inspelen op trends én nieuwe trends zetten.

Ter Steege Groep

Sinds 1976 is Reginox onderdeel van de Ter Steege Groep, een solide organisatie bestaande uit circa dertig werkmaatschappijen, onderverdeeld in vier divisies: vastgoed, bouw, industrie en handel. De samenwerking met en binnen de Ter Steege Groep kenmerkt zich door korte lijnen, een transparante organisatie en heldere communicatie. Iedere dimensie van de Ter Steege Groep leeft dezelfde normen en waarden na. Van betrouwbaarheid, respect en eenvoud tot zakelijk, professioneel, flexibel en initiatiefrijk.

Artikelen 1 tot 12 van 38 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 38 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren