Lorreine

De kenmerken van een LORREINE spoelunits

LORREINE spoelunits zijn leverbaar in twee uitvoeringen:

  • Luxe serie, afgewerkt met een ronde RVS korfplug
  • Design serie, afgewerkt met een vierkante RVS korfplug

10 mm radius ( ronding ) in de wand en bodem voor zeer eenvoudig onderhoud. Door de kleine ronding ( radius ) van 10mm in zowel de liggende als de staande delen, heeft de LORREINE spoelunit een superstrakke uitstraling maar blijft hij in onderhoud super eenvoudig en is in gebruik zeer hygiënisch.

Easyclean overloop. Ook de overloop is geheel in stijl van de spoelunit, geen ouderwetse standaard spijlenoverloop meer, maar een zeer vlak weggewerkte overloop met subtiel "LORREINE" gegraveerd.

Hoogwaardig deukbestendig RVS. Een LORREINE spoelunit is gemaakt van hoogwaardig deukbestendig RVS voor eenvoudig onderhoud.

Korfplug LORREINE spoelunits. De korfplug in zowel de LORREINE Luxe serie als de LORREINE Design serie is uitgevoerd in RVS.

Diverse montage toepassingen. Alle modellen LORREINE spoelunits zijn geschikt voor zowel vlakinbouw, onderbouw als vlakopbouw.

Tijdloos en klassiek elegant. Door de vele modellen en verschillende uitvoeringen van de LORREINE spoelbak kan deze in iedere stijl keuken worden toegepast.

Goed verpakt met duidelijke beschrijving. Een LORREINE spoelbak wordt aangeleverd in een stevige witte kartonnen doos met een duidelijke Nederlandse beschrijving.

Uit voorraad leverbaar. Een LORREINE spoelbak wordt uit voorraad geleverd.

Zeer scherp geprijsd. Een LORREINE spoelbak is altijd zeer scherp geprijsd.

Artikelen 1 tot 12 van 17 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 17 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren