• Sterk in Natuursteen & Keramiek

Welkom bij The Stone Factory

The Stonefactory is volledig gespecialiseerd in zowel het bewerken en onderhouden van alle soorten natuursteen zoals o.a. marmer, composiet, graniet, leisteen en hardsteen. Alle benodigde onderhoudsproducten zijn te verkrijgen bij The Stonefactory en zijn uit voorraad leverbaar.

Scherpe prijs & beste kwaliteit

Natuursteen heeft een luxueuze uitstraling en is bijzonder duurzaam, een aanwinst voor iedere woning en een lust voor het oog, wie wilt dat nou niet? Wij van The Stonefactory kunnen u met behulp van onze professionele adviezen een juiste maar vooral passende keuze laten maken.

NATUURSTEEN VERVAARDIGDE PRODUCTEN VAN

 The StoneFactory

Kom oriënteren in onze showroom

Om u zoveel mogelijk te helpen bij uw keuze en het kiezen gemakkelijker te maken is onze showroom gevestigd te Nieuwegein. Voorzien van allerlei voorbeelden en toepassingen van persoonlijke ideeën en totale assortiment van Stone Factory. Zoals keukenbladen, schouwen, dorpels, vensterbanken, wand tegels en vloer tegels in zowel natuursteen als keramische tegels. Van de materialen, kleuren en structuren uit de collectie zijn monsters op groot formaat aanwezig. Ervaar met onze showroomopstellingen de mogelijkheden en laatste trends op het gebied werkbladen en sanitair. Wij verwelkomen u graag in onze showroom.

Waarom The Stonefactory?

Met onze jarenlange ervaring zullen wij al uw verwachtingen overtreffen, zowel over het product, kwaliteit als onze service.

Snelle levertijd (max. 10 werkdagen)
Goedkoopste van Nederland
Vakkundige montage
Scherpe prijs & beste kwaliteit
Prijs garantie
Inmeten & maatcontrole mogelijkheden
Officieel dealer van alle genoemde merken

NATUURSTEEN VERVAARDIGDE PRODUCTEN

Bij Stone Factory kunt u terecht voor al het denkbare – uit natuursteen vervaardigde producten.Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met maatwerk oplossingen in natuursteen, zoals schouwen, keukenbladen (aanrechtbladen), dorpels, vensterbanken etc. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in binnen- en buiten vloeren, in marmer hardsteen en graniet. Ook een heel scala aan terrastegels en tuintafels behoren tot ons assortiment.

Wij plaatsen iedere week onze natuurstenen keukenbladen op vele Ikea keukens door het hele land!

Hiermee bespaart u vele euro’s door te kiezen voor een Ikea-keuken met een blad van Stone Factory

Met onze jarenlange ervaring zullen wij alle verwachtingen van onze klanten overtreffen, zowel over het product, kwaliteit als onze service.

Uw dromen zijn onze inspiratie!

Onze partners

The Stone Factory – Sterk in Natuursteen en Keramiek

Snel navigeren

Telefoonnummer: 030 – 267 67 94
Email: info@thestonefactory.nl

The Stone Factory

The Stonefactory is volledig gespecialiseerd in zowel het bewerken en onderhouden van alle soorten natuursteen zoals o.a. marmer, composiet, graniet, leisteen en hardsteen. Alle benodigde onderhoudsproducten zijn te verkrijgen bij The Stonefactory en zijn uit voorraad leverbaar.

Klantenbeoordeling: 9.6/10 – 119 beoordelingen

© Copyright – The Stone Factory – Alle Rechten Voorbehouden

Privacy policy | Algemene voorwaarden | Voorwaarden webshop Trustmark